lördag 5 januari 2013

Melbourne - dag 7



Lugn dag och inte göra någonting var det sagt om dagen idag. Ändå blev det en promenad efter frukost . Vid elvatiden åkte vi i två bilar mot nya upplevelser. Slutdestinationen visade sig vara Fawlty Farm (ja, det var döpt efter Fawlty Towers) där John och hans familj tog emot oss. På farmen bjöd de oss på lite champagne innan vi packade in oss i en jeep och åkte uppför berget.

Kan inte beskriva den härliga känslan att åka där bak på jeepen samtidigt som det är otroliga vyer som man ser. Väl uppe togs det lugnt innan maten börjades på. Det blev BBQ som bestod av en underbar korv, kyckling och något fläskliknande. Allt det serverades med sallad, bröd och diverse valbara dressingar. Så enkelt men oj så gott! På vägen ner från berget skymtade vi en vild känguru, det var verkligen pricken över i:et!

Väl tillbaka hos Johnny och Heather blev det siesta innan ryktet gick om att vi skulle ut med båten. Ut med båten visade sig vara att man låg kvar på stranden, ihopkopplade med grannarnas båtar och satt och pratade och njöt av livet med grannarna medan barnen och hundarna låg i vattnen och plaskade. Jag och Emma åkte även med Johnny, Lachie och Sam ut med motorbåten en liten tur. En än gång en härlig känsla att bara åka fram där. Kvällen bjöd än en gång på fantastisk mat och roliga historier från alla håll och om allt möjligt. 

Kackaduor i träden, lite finare än gråsparvar...




Jag & Kobe

Fawlty Farm



Alpackan Alfie med sina skyddslingar

Grenröjning pågår!

Inga fria 4,5 meter här inte...



Vrålåket!






"Ut med båten"




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar