lördag 5 januari 2013

Melbourne - dag 8



Den vanliga morgonpromenaden klarades av innan det var dags att packa ihop. Innan vi åkte hann vi dock träffa Kobe’s ägare och jag hann mysa det sista med sötnöten innan vi åkte. Kobe fick också visa upp sina tricks. Det enda han kunde var inte att backa in och sätta sig i knät när han ville bli kliat, nej han kunde också göra en high five med! Cool vovve det.

Efter att sagt hej då och tackat för oss rullade vi mot Melbourne. På vägen dit tänkte vi hitta mat vilket var lättare sagt än gjort. Tillslut hittade vi en restaurant som verkade ganska mysig och det var inte mycket folk där så vi hade hopp om att maten skulle komma snabbt då i alla fall jag var hungrig. Det hela började med att pastan vi alla ville ha kunde vi inte få då reservkocken som jobbade idag inte kunde göra den. Nåja, vi beställde på nytt och satte oss för att vänta. Och vänta det gjorde vi. Inte förrän 45 minuter efter vi hade beställt kom maten. Kan ju säga att vi var lagom småmuttriga då.



Hemma i Melbourne blev det ompackning, tvättning och småfixande för hela slanten. Sista kvällen med Karina och Lachie bjöd de på fish and chips och kalamari-ringar. Smaskens!



Jag fick ännu en kompis...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar